Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Condomcondom
Gepost door CSS Websites in Web design op 10 april 2011 | geen reacties

In August 2008, when www.condomcondom.org launched by the BBC World Service Trust as part of its Condom Normalization mass media campaign, it was primarily to showcase the campaign and enable people to download the ‘Condom a Cappella’ ringtone. Since then, the Trust’s work on HIV and AIDS has increased substantially. So it was time to re look at www.condomcondom.org in the context of showcasing all the work being done to promote ‘safer sex’. The site needed a revamp to widen its scope, make it more interactive, and bring it up to date.

Link: http://www.condomcondom.org

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -