Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
ParkBud – Your iPhone Parking App!
Gepost door Snelle Jelle in Web design op 18 mei 2011 | geen reacties

Parkbud is a hand-sculpted luxury iPhone gadget for your car that combines functionality with thoughtfully engineered sound, animation & design. The perfect accessory for your car. Who says driving shouldn’t be fun & cool? Parkbud Website uses HTML5 with CSS3 and a ton of jQuery to present an iphone app

Link: http://www.parkbud.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -