Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Sara Creative Design
Gepost door Snelle Jelle in Web design op 7 juni 2011 | geen reacties

My name is Sara and I am specialized in web development. I also have knowledge in graphic design and extensive experience in image manipulation. My site was developed with a simple structure for easy navigation. The main goal is to make the dissemination of my work.

Link: http://saracreativedesign.com.br/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -