Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
The Dollar Dreadful
Gepost door CSS Websites in Web design op 26 juni 2011 | geen reacties

The Dollar Dreadful Family Library is a collection of exciting, thrilling, and ghastly short stories with exquisite vintage illustrations that hearken back to the Penny Dreadfuls or Dime novels of the early 1900s. Indeed, there is something here for everyone – and at an affordable price which the whole family can agree upon! Collect all three and share them with your friends or display them proudly in your washroom where visitors can enjoy a quick read as they attend to their business!

Link: http://www.dollardreadful.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -