Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
EasyRoom
Gepost door CSS Websites in Web design op 27 juni 2011 | geen reacties

Anyone new to London knows how easy it is to find accommodation and how difficult it is to find the right accommodation! Easyroomate as the UK’s number 1 roommate finder, aims to make it easier for London newbies to find great roommates and properties. The site allows you to add your roommate profile on the site for free and to also post room descriptions and advertise property for rent. It is a truly international yet local site that is part of the world’s largest Roommates community. There are more than 190000 London flatshare, houseshares and rooms to rent ads in the UK section of the website. The site also provides a very useful search tool, photos of rooms and prospective roommates, has a great roommates grouping feature and a useful links section.

Link: http://uk.easyroommate.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -