Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
John Kavanagh
Gepost door CSS Websites in Web design op 4 augustus 2011 | geen reacties

This is the personal development portfolio of John Kavanagh, a very talented front end web developer from Manchester, UK. Aside from being built in HTML5, the site also has a number of unique illustrated features and the appearance of the site changes throughout the day dependant on the weather conditions.

Link: http://johnkavanagh.co.uk/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -