Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
me & oli
Gepost door CSS Websites in Web design op 7 augustus 2011 | geen reacties

me & oli has taken its signature whimsical & playful style & created an online playground where you can ‘choose your own’ adventure. let the menagerie of illustrated creatures guide you through the me & oli textile prints & garment shapes library so you can CHOOSE a hand-crafted pr…

Link: http://www.meandoli.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -