Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
The Reverend Danger
Gepost door CSS Websites in Web design op 7 augustus 2011 | geen reacties

This is the company portfolio for Reverend Danger. All animations are CSS3 with jQuery fallback, and powered by waypoints.js. The site exhibits the two very distinct characteristics of our mascot. Paper toy downloads for each scene coming soon!

Link: http://www.reverenddanger.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -