Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
BoostUp.org
Gepost door CSS Websites in Web design op 8 augustus 2011 | geen reacties

BoostUp is about giving potential graduates at-risk of dropping out the support they need to stay in school and on-track for graduation. This site is full of great resources and ideas to help you make a difference in the lives of students.

Link: http://boostup.org/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -