Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
More Hazards More Heroes
Gepost door CSS Websites in Web design op 9 augustus 2011 | geen reacties

More Hazards More Heroes is a Nashville folk duo with a Quiet is the New Loud mentality following in the footsteps of Kings of Convenience with a southern feel of Sam Beam and a tastefulness of Sufjan Stevens.

Link: http://morehazards.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -