Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Massimo Bonini Showroom
Gepost door CSS Websites in Web design op 16 augustus 2011 | geen reacties

Minimal html5/CSS/jQuery web portal for the Italian company. Flexible layout with adaptive structure and fluid grid system. Cross platform and high performance coded pages. Standard navigation with visual content like fashion magazine.

Link: http://www.massimobonini.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -