Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Twofold
Gepost door CSS Websites in Web design op 17 augustus 2011 | geen reacties

Twofold was born by two brothers in 2008 with the idea of a niche agency that was able to cover all facets of design and technical development. After gaining broad experience in the graphic design, web development, advertising and film industries, their aim was to apply this knowledge to provide a cons…

Link: http://www.twofold.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -