Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
kommigraphics
Gepost door CSS Websites in Web design op 18 augustus 2011 | geen reacties

Kosmas Apatangelos a.k.a kommigraphics based in Athens Greece works on a range of projects including art direction, design, illustration, custom typography for the art and design community, music industry, fashion and more. Kosmas, loves design and he strongly believes that Design that matters has …

Link: http://www.kommigraphics.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -