Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Deda Designs
Gepost door CSS Websites in Web design op 23 augustus 2011 | geen reacties

I was blessed to have found a profession that I loved. My passion has since turned into an obsession, and I always strive for excellence, not just because I am an anal retentive recluse (not!) but because my work is my brand

Link: http://deda.me/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -