Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
DART St. Louis
Gepost door CSS Websites in Web design op 26 september 2011 | geen reacties

In April 2011 over 250 creative St. Louisans gathered to throw darts at a huge map of the City of St. Louis. Participants then had one month to visit the area where their dart landed and make a photograph. The resulting collection of photographs shows a snapshot of St. Louis as it is today, one random …

Link: http://dartstlouis.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -