Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Hering Berlin
Gepost door CSS Websites in Web design op 30 september 2011 | geen reacties

The factory was founded in Berlin in 1992 by Stefanie Hering, designer, master craftswoman and ceramics expert. Imbued with her personality and creative energy, Hering Berlin today produces crockery, drinking glasses, table textiles and lamps.

Link: http://www.heringberlin.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -