Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Spyder
Gepost door CSS Websites in Web design op 2 oktober 2011 | geen reacties

Spyder is one of the most established and respected brands in downhill skiing, and we were thrilled to partner with them for a full redesign of their global website. We overhauled the user experience with a more intuitive approach and created a visual design to exemplify the label’s “sexy badass” appea…

Link: http://www.spyder.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -