Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Colombian Coffee Hub
Gepost door CSS Websites in Web design op 16 oktober 2011 | geen reacties

We did a twelve day documented journey to coffee origin around Colombia, to launch an online community for coffee lovers. All this community revolves around in-depth coffee related contents focused on origin processes. It has three major sections: A space to document origin journeys, a community where …

Link: http://colombiancoffeehub.com/current-trip

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -