Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Ticha Penicheiro, TP*21
Gepost door CSS Websites in Web design op 19 oktober 2011 | geen reacties

Ticha Penicheiro is one of the top 15 WNBA players in history. TP21 official site reveals her personality. It´s simple, modern, attractive, full of memorable insights. Keeps an innovative style as well as friendly user interface with plenty of great content, such as articles, clipping, photos, videos,…

Link: http://www.tichapenicheiro.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -