Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
New Citroën DS5
Gepost door CSS Websites in Web design op 24 oktober 2011 | geen reacties

International site for the launch of the new CITROËN DS5. This premium car presents a daring design and is a true work of art. Thus, we went for a subtle sobriety pixel perfect unadorned concept. HTML5/CSS3, full JS, 20+ localizations, entirely manageable content.

Link: http://www.ds5.citroen.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -