Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Diesel Island AW11
Gepost door CSS Websites in Web design op 11 november 2011 | geen reacties

Created in HTML5, Diesel Island AW11 presents the sovereign nations’s constitution as a picture book containing miniature mixed-media scenes bursting with lots of detail and subtle surprises. Directed By Nieto.

Link: http://www.diesel.com/island

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -