Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Hyundai Veloster
Gepost door CSS Websites in Web design op 16 november 2011 | geen reacties

Digital product presentation for Hyundai: The new car model Hyundai Veloster becomes impressively experiencable on desktop- and tablet PCs, on smartphones and multitouch-tables off all kinds (Android, Apple, Windows) – slimly produced with consistent design principles and universal programming code…

Link: http://www.hyundai-veloster.eu

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -