Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Polaroid
Gepost door CSS Websites in Web design op 17 november 2011 | geen reacties

At the intersection of content, product and community, Polaroid.com is a site that encourages people to connect with each other, share their artistic expression, and interact with the brand. The site features a historic timeline that captures brand updates and highlights individual photo galleries uplo…

Link: http://polaroid.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -