Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Roux at Parliament Square
Gepost door CSS Websites in Web design op 17 november 2011 | geen reacties

Michel Roux Jr’s 2nd London restaurant and bar in Westminster offering fine dining in a spectacular location. A ‘single page’ full-screen website, incorporates a scalable image gallery, subtle animation effects, bespoke photography and content-manageable copy.

Link: http://rouxatparliamentsquare.co.uk/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -