Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Family of Fish
Gepost door CSS Websites in Web design op 25 november 2011 | geen reacties

The Family of Fish Website takes you on a journey around the world, documenting the life of people who live with, for and from the ocean. The goal of the website is to provide an unembellished and authentic look at the partners of “Deutsche See” including their various phases of sustainability developm…

Link: http://www.deutschesee.de/familyoffish

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -