Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
The Work Cycle
Gepost door CSS Websites in Web design op 28 november 2011 | geen reacties

The Work Cycle is an on-going web-based celebration of the Work Cyclist and their Work Cycles. There’s a different kind of relationship developing at work with people falling in love with riding their bikes all over again and we wanted to explore how the Work Cycle is beginning to shape the work spaces…

Link: http://www.theworkcycle.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -