Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Protest
Gepost door CSS Websites in Web design op 14 december 2011 | geen reacties

Protest has one simple goal in life: ride more. To help it’s audience to get there, the website is the hub to do so. With the all new site one last obstacle has been removed: device incompatibility. Redesigned and rebuilt.

Link: http://www.protest.eu/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -