Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Nike Vision Winter 2011
Gepost door CSS Websites in Web design op 16 december 2011 | geen reacties

Summit Projects is a creative studio based out of Hood River, OR USA. We were tasked with the goal to present Nike Vision’s 2011 Winter collection in a creative way. The end product is a beautifully designed, as wells as developed, site.

Link: http://www.nikevision.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -