Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
NIKE CHOSEN SERIES
Gepost door CSS Websites in Web design op 21 januari 2012 | geen reacties

This website is the digital hub for a European snowboarding event series initiated by NIKE. We had much fun designing ‘cause we mixed styles persistently – whether with typography or hand-made scribbles. Even developing a dynamic site in HTML 5 and integrating Facebook social plug-ins has been a true..

Link: http://www.nikechosenseries.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -