Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Valerio Berruti
Gepost door CSS Websites in Web design op 22 januari 2012 | geen reacties

Born in Alba, Piemonte, in 1977, Valerio Berruti graduated in art criticism at Dams of Torino, he lives and works in Verduno in a seventeeth century deconsecrated church bought and restored by the artist in 1995.

Link: http://www.valerioberruti.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -