Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Germancraft
Gepost door CSS Websites in Web design op 23 januari 2012 | geen reacties

website we designed for the Australian based interior design and manufacturing company “Germancraft”. The site is CSS Jquery based using wordpress CMS. It has been developed to be fully dynamic is based around full screen background slide navigation, previously only able to be achieved in flash.

Link: http://www.germancraft.com.au

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -