Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Eight Hour Day
Gepost door CSS Websites in Web design op 27 januari 2012 | geen reacties

Eight Hour Day is a design boutique, and we love what we do. It’s who we are. As a husband and wife team working side by side, we aspire for the designed life(style): a place where work, life and inspiration are all equal and integrated organically.

Link: http://eighthourday.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -