Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Faebric
Gepost door CSS Websites in Web design op 31 januari 2012 | geen reacties

FÆBRIC is the online magazine for all fashion students, for all young talents, for all those who are new to the world of fashion and for all who are just crazy about fashion. We write about students and their projects, about courses, ideas, creations, about people who founded a label and about peo…

Link: http://www.faebric.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -