Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Lift Magazine
Gepost door CSS Websites in Web design op 4 februari 2012 | geen reacties

The constant evolution of Interactive Media is a story worth being told daily, and that’s what Lift is there for: getting to the news first, unlocking the secrets of stunning creativities, uncovering new trends and spreading the words of the most influential opinion leaders.

Link: http://www.lift-mag.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -