Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Ekso Bionics
Gepost door CSS Websites in Web design op 10 februari 2012 | geen reacties

Berkeley Bionics was creating a wearable exoskeleton enabling paraplegics to walk. After receiving federal funding and early adopter rehab centers, it was time to create a world class brand for additional investment funding. We renamed them Ekso Bionics, creating a brand experience built around their t…

Link: http://eksobionics.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -