Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Reserved
Gepost door CSS Websites in Web design op 11 februari 2012 | geen reacties

Reserved is one of the most successful clothing brands in Central Europe. The website includes minisites dedicated to the latest campaigns, subpages for the women’s/men’s/kid’s collection catalogue with over 2.500 product pictures, subpages devoted to the latest trends.

Link: http://www.reserved.com/en

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -