Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
New Zealand International Arts Festival 2012
Gepost door CSS Websites in Web design op 16 februari 2012 | geen reacties

The NZ International Arts Festival boasts 300 events. Our challenge was to design and build a simple, striking and pleasing interface that enticed the user to explore the depth of the Festival programme. For the full site, we were somewhat liberated from the slow connection speeds of Festival’s past….

Link: http://festival.co.nz/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -