Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Kipling Brazil
Gepost door CSS Websites in Web design op 27 februari 2012 | geen reacties

Kipling bags play a part in the lives of over 35 million women in over 60 countries around the world. With dynamic design and high visual effects, the brazilian website is based on HTML5 and Ajax, and total integration with the social networks.

Link: http://www.kipling.com.br

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -