Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Hannahs Leben
Gepost door CSS Websites in Web design op 1 maart 2012 | geen reacties

Online promotion microsite for the new german tv series “Hannah Mangold”. Hannah is telling her very sad story in a special looking diary style. Lean back and listen to the nice sound effects or the background music which was specially composed for the website.

Link: http://www.hannahs-leben.de/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -