Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
MyCase
Gepost door CSS Websites in Web design op 2 maart 2012 | geen reacties

MyCase is opgezet door 4 enthousiaste juniorondernemers die de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Rotterdam volgen. Zij verkopen een leren iPad case incl. toetsenbord van hoogwaardige kwaliteit voor een relatief lage prijs.

Link: http://www.mycase2012.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -