Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
The Camry Effect
Gepost door CSS Websites in Web design op 4 maart 2012 | geen reacties

Camry Owners across the United States were asked to share their stories, their experiences, and their special moments which happened behind the wheel. These collective moments created a greater whole, the ‘Camry Effect’ which could be shared with others building advocacy, momentum, and community fo…

Link: http://toyota.com/camryeffect

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -