Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Leica Oskar Barnack Award
Gepost door CSS Websites in Web design op 9 maart 2012 | geen reacties

Leica Camera invites professional photographers to participate in the international renowned award for high quality reportage photography. The competition offers also a Newcomer award for ongoing photographers.

Link: http://www.leica-oskar-barnack-award.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -