Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
James Anderson 613
Gepost door CSS Websites in Web design op 10 maart 2012 | geen reacties

James Anderson 613 was built using Raphael; a JavaScript library that allows developers to create beautifully rendered vectors for websites across all major platforms. By combining this technology with Opta Sports data, the James Anderson infographics can update dynamically, in real time, within the br…

Link: http://jamesanderson613.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -