Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Air Jordan 2012
Gepost door CSS Websites in Web design op 13 maart 2012 | geen reacties

The Air Jordan 2012 campaign flies consumers into the world of basketball’s first fully customizable shoe in an immersive digital experience built around a next-level, parallax scrolling HTML5 website.

Link: http://www.nike.com/jumpman23/aj2012/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -