Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Faces of NYFW
Gepost door CSS Websites in Web design op 15 maart 2012 | geen reacties

NYFW is something that every fashion interested soul in the world would give a small fortune to be a part of. It’s the single most glamourous and important event of the year in the fashion universe. However, 99% of all the fashion blessed beings out there will miss the majority of it. We aim to change …

Link: http://www.facesofnyfw.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -