Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Voice Norway
Gepost door CSS Websites in Web design op 20 maart 2012 | geen reacties

Voice is a leading company in the Norwegian fashion industry, with about 250 stores in Norway, and runs the chain concepts Match, VIC and Boys of Europe. Good Morning created re-created their html website as well as the ambient background video. The video was shot with a Phantom Flex high speed camera …

Link: http://www.voice.no

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -