Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
TOKYU AGENCY RECRUIT 2013
Gepost door CSS Websites in Web design op 23 maart 2012 | geen reacties

A concept begins to make an idea from the chemical reaction of individuality and individuality. The hiring-of-new-graduates site in the 2013 fiscal year. The design which used the chemical formula as the motif was also impressive, and it became the good site where consistency was maintained.

Link: http://www.tokyu-agc.co.jp/recruit/2013/special/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -