Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Psych & Psych
Gepost door CSS Websites in Web design op 4 april 2012 | geen reacties

To make psychology digestible for the mass audience, we pop key symptoms of mental conditions that are normally confused with daily obstacles as question of interest. We then bundled the Q&A in lighthearted info graphics illustrated from long write-ups and local statistics.

Link: http://psychnpsych.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -