Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Índice de Ánimo – Campofrío
Gepost door CSS Websites in Web design op 5 april 2012 | geen reacties

This website measures the Spanish mood from messages posted on Twitter, it filters and values as positive and negative all tweets through an artificial intelligence system obtaining several indicators of Spanish mood…

Link: http://www.arribaeseanimo.es

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -