Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Chopard Diary
Gepost door CSS Websites in Web design op 5 mei 2012 | geen reacties

As a leader in the Watch&Jewelry industry, Chopard goes one step further in digital and reinforces its social proximity with fan and consumers. A full reponsive design blog to make the new Chopard Diary navigation optimum from any device.

Link: http://diary.chopard.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -